Lucie Borhyová: Konec v Televizních novinách? Nová role na Nově!

Borhyová, Lucie 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. srpna 2019 8:53 | Aktualizováno: 14. srpna 2019 14:05

Lucie Borhyová si před kamerou domovské televize Nova vyzkouší novou roli. Oblíbená moderátorka se s tím pochlubila divákům, prý ji to moc baví. Znamená to snad konec uvádění zpravodajských relací?

Je to jen pár dní, co Lucie Borhyová oslavila 20 let za moderátorským pultíkem Televizních novin, kde tvoří stabilní dvojici s Reyem Korantengem. Na stanici samotné je dokonce ještě o dva roky déle, začínala zde již v roce 1997 jako pomocná redaktorka. I po 22 letech jí ale vedení Novy umí překvapit tím, že jí před kamerou svěří novou roli.

Ještě nedávno o tom populární blondýnka mlžila, prozradila jen, že půjde o roli v jednom ze seriálů domovské stanice. Tvrdila ale, že o tom nemůže moc mluvit. Blesk ovšem zjistil, že půjde o další řadu populární krimisérie Dáma a Král. Koho bude Lucie hrát, nikoho nepřekvapí.

„Zahraju si tam opět samu sebe, je to taková minirolička, ale natáčení mě moc bavilo,“ svěřila se deníku. Na place to navíc bavilo i její děti Lucase a Lindu. „Viděly tam spoustu známých osobností, hereckých kolegů, které znají z televize, bylo to moc fajn. Měli jsme tam karavan, takže měly zážitky i z něj,“ dodala.

Pro Borhyovou každopádně nepůjde o první zkušenost před filmovou kamerou. Nova už ji v minulosti obsadila do svých seriálů Comeback a Ulice, objevila se také v pokračování legendární komedie Dědictví s Bolkem Polívkou.

Témata: Lucie Borhyová