Lucie Vondráčková reaguje: Nový chlap? Kdepak, je to…

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. srpna 2019 8:24

Lucie Vondráčková tají nového partnera. Byl to šok, když se tato informace objevila v médiích, ale sama oblíbená zpěvačka a herečka na ni rychle zareagovala. Na sociální síti totiž o chlapovi, který ji doprovázel na cestě do Kanady, kápla božskou.

„Na otočku do Montrealu. Pro kufry,“ ohlásila včera fanouškům Lucie Vondráčková, ale jaksi už se jim zapomněla zmínit, že do Kanady neletí sama. Podle dostupných informací měla po svém boku jistého Tomáše Zonygu, který má být učitelem parkouru jejích synů. To ale její příznivci ve chvíli, kdy status zveřejnila, ještě netušili.

„Věřím tomu, že jako krásná ženská poletíte zpátky se zaplněným letadlem… tak 12 kufrů,“ psal jí Tom. Oblíbená zpěvačka a herečka jej ovšem ujistila, že taková sláva to zas nebude. „Letím jen pro dva. To zvládnu,“ dodávala si kuráž.

Aby to také nezvládla, když měla po svém boku svalovce, což nakonec fanouškům sama přiznala. „Potkala jsem na letišti známého, tak to bude ok,“ chlubila se Lucie. Ovšem ne jen tak ledajakého známého, podle informací Expresu má jít o jejího nového partnera.

„Lucka nechce, aby to kdokoliv věděl, ale je zamilovaná. Nehodí se jí sice, aby to vyšlo před rozvodovou bitvou najevo, ale už má také nového partnera,“ tvrdí zdroj zmíněného serveru z okolí Vondráčkové. S velkou novinkou z osobního života se prý svěřila svým nejbližším kamarádkám.

Když tedy Vondráčková před časem jedné z fanynek napsala, že teď nehledá chlapa, tak nejspíš nelhala. Myslela to však jinak, než se všichni domnívali. Pokud se tedy potvrdí, že opravdu nejde jen o „známého“.

Témata: Lucie Vondráčková