Jak vyhrát StarDance? Jeden ze soutěžících má TENTO PLÁN!

Miroslav Hanuš bude tančit s Adrianou Maškovou 15

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. srpna 2019 13:25

StarDance 2019 nezadržitelně klepe na dveře a jen pár týdnů zbývá do startu jedné z nejpopulárnějších soutěží u nás. Ačkoliv sázkové kanceláře odhadují, že by mohla vyhrát například Gabriela Koukalová, jeden ze soutěžících má plán, jak zvítězit!

Miroslav Hanuš známý ze seriálů Případy 1. oddělení nebo Ulice má taktiku, se kterou se chce dostat až do finále a ideálně ho i vyhrát. 

"Dali jsme si takový stimul, že jestli budou chtít lidi vidět, že si potykáme, tak musíme vyhrát a když vyhrajeme, tak si s Adrianou potykáme," prozradil podle serveru super.cz Hanuš.

Herec na parketu údajně pilně dře a prozradil, co ho žene kupředu. "Vytyčil jsem si nějaké cíle, které bych chtěl naplnit. Hlavní cíl je nezúčastnit se toho kolečka, protože to mi přijde jako veliká slabina pořadu, to mohli v BBC vymyslet nějak lépe," uvedl Hanuš.

Podle serveru se nelíbí, jak kolegové kolem vyřazeného páru vždy tančí v kruhu. "Když někdo vypadne, tak tančí a okolo něho ti lidi, co tady dřeli, dělají Pásla ovečky v zeleném háječku, to mi přijde jako ponižující moment, ale ne pro ty, co vyřadili, ale pro ty, co zůstávají," dodal.

Cílem herce je se tohoto kolečka neúčastnit. A to má podle něj dvě řešení, buď vypadnout hned první, nebo se dostat do finále, kde se ono kolečko nekoná. "Takže můj cíl je, nebýt v tom kolečku, a to je tedy těžký cíl," přiznal.

Témata: StarDance Miroslav Hanuš