Agáta Prachařová hledá útěchu u učitele surfu? Tady je odpověď!

Agáta Prachařová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. srpna 2019 13:35 | Aktualizováno: 13. srpna 2019 17:18

Opravdu jela Agáta Prachařová do Izraele jen kvůli surfování, nebo měla ještě jiný důvod k tak brzkému návratu do země, kde žije její maminka Veronika Žilková? Hledali jsme odpověď a přišli jsme na tohle.

Agáta Prachařová je opět v Izraeli a soudě podle jejího instagramového profilu tam prakticky veškerý čas věnuje surfování, které doporučuje všem, kteří chtějí poznat sami sebe. Poznat u něj však můžete i skvělé lidi. Když byla v Izraeli před pár měsíci, seznámila se třeba s fešným – a jak ona sama uvedla – také nejlepším učitelem.

Prakticky ihned se tehdy pod příspěvkem začaly objevovat vzkazy, jak pan učitel dobře vypadá a jak by se k sobě s Agátou hodili. „Nevypadá na manžela, ale sluší ti,“ vzkázala Agátě uživatelka Paula. „Po letech fotka s chlapem, a ne s tvarohovým nýmandem,“ přisadila si další fanynka.

Sluší se připomenout, že tou dobou probíhala mezi Agátou a Jakubem intenzivní manželská krize, u které dodnes není spolehlivě jasné, jakým výsledkem skončila. I proto se objevují spekulace, že Agáta i tentokrát vyrazila hledat útěchu u svého „nejlepšího učitele“. Moc pravděpodobný scénář to však nejspíš není.

„Já myslím, že když dám fotku s kýmkoliv, tak z toho vyjde spoustu článků, takže to byl můj učitel surfu a tím to asi tak hasne,“ prozradila Agáta Top Star magazínu na prahu letních prázdnin, tedy krátce po návratu z prvního pobytu v Izraeli.

Surfování je pro modelku a moderátorku zkrátka nový životní styl, kterému už se snaží přiučit i syna Kryšpína. Ten už se totiž na prkno postavil taktéž a krotí vlny spolu s pyšnou maminkou. „Moje láska,“ napsala Prachařová k záběrům z jeho lekce surfu.

Témata: Agáta Hanychová