Kopřivová si konečně přišla na své? Tohle by pro ni Jágr nikdy neudělal!

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický 19

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. srpna 2019 10:41 | Aktualizováno: 13. srpna 2019 22:21

Veronika Kopřivová si nový vztah evidentně užívá! Její přítel Miroslav Dubovický s ní totiž dělá věci, do kterých by modelka svého ex Jaromíra Jágra dotlačila jen velmi těžko!

Veronika Kopřivová vytáhla svého přítele Mirka do posilovny – a ne jen tak do ledajaké. Vyrazili si do dámského fitka, které je celé laděné do růžova! To, že tam byl jediný chlap, ale Mirkovi evidentně nevadí, hlavně, že udělá své partnerce radost!

„Mirek to má v malíku, já jsem slabá jak čaj. Musím ty moje mezery zase dohnat,“ popisovala Mírovo posilování břicha Veronika Kopřivová, která jejich cvičení označila za „dnešní makando“.

Je jasné, že Jardu, který pravidelně cvičí, by do takové posilovny nikdo nedostal! Mirek navíc předvedl svou „postavičku“ v upnutém černém oblečku, který zdůrazňuje jeho hubenou postavu, kvůli které už nejednou čelil posměchu!

„Oni mají fakt stejné postavy. Na instagramu chlap jako hora a když stojí vedle své přítelkyně, tak takové malé štěňátko,“ posmívají se Mírovi na jedné z facebookových stránek, která se zaměřuje na celebrity a jejich průšvihy. „Hele a on má i stejný kozy jako Verunka? Nebo jen nemám brejle..“ baví se jedna z diskutujících.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický Jaromír Jágr