Čerstvě vdaná Solaříková říká: Dítě až po svatbě! Naznačuje tím něco?

Patricie Solaříková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. srpna 2019 10:53

Patricie Solaříková se nedávno provdala za partnera Tibora a prakticky od té chvíle čelí dotazům na dítě. Jak se ukazuje, oblíbená herečka je v těchto otázkách poměrně konzervativní. Jaké jsou její nejbližší plány?

Patricie Solaříková dostává otázky na téma založení rodiny prakticky neustále. Stačí třeba, aby si k jídlu objednala porci obřích ovocných knedlíků, v tu chvíli je o zábavu postaráno. Pro některé lidi je to totiž jasný důkaz, že je těhotná. A neptají se pouze fanoušci, ale také novináři, ke kterým byla nebývale upřímná.

Zatímco fanouškům někdy odsekne krátkou odpověď, pro Super.cz se vyjádřila na rovinu. „Nejdřív svatba, potom dítě, tak to uznávám. O dítěti se zatím nebavíme,“ řekla výše zmíněnému serveru oblíbená herečka, která se nedávno vdala za partnera Tibora Pagáče.

Před tím, že téma dítěte bude nyní velmi frekventované, jí ostatně nedávno varovala jedna z fanynek. „Normálka, jakmile se vdáte, tak už máte právo být jen pořád těhotná a rodit, nic jiného. Mám rok po svatbě a poslouchám to na každém kroku a otevírá se mi u toho kudla v kapse,“ vzkázala Solaříkové.

Hvězda seriálu Ulice to tedy bude muset vytrpět, jelikož má úplně jiné plány. Podle svých slov by se ráda věnovala nové práci a ještě nějakou chvíli u ní vydržela. Solaříková má na podzim začít točit nový seriál.

Herečka navíc nedávno přiznala, že i kdyby se s manželem o dítěti bavila, nikomu nic neřekne. „Nemyslím to nijak zle, ale domnívám se, že je to naše soukromá věc s manželem a nikomu do toho nic není,“ odpověděla fanynce na přímý dotaz, zdali plánují rozšířit rodinu. To však znamená jediné, její příznivci budou spekulovat nadále.

Témata: Patricie Solaříková