Hvězda Ordinace a Humoresek se oženila: Petr Štěpán si vzal hereckou kolegyni!

Petr Štěpán si vzal svou hereckou kolegyni Hanu Kováříkovou 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. srpna 2019 9:27 | Aktualizováno: 13. srpna 2019 22:47

Charismatický Petr Štěpán se oženil! Výrazný herec, který působí v Městském divadle Brno, si vzal svou kolegyni Hanu Kovářikovou. Divadlo zveřejnilo několik fotek z jejich velkého dne!

„V sobotu 10. srpna oslavili svůj velký den Hanka Kováříková s Petrem Štěpánem. Gratulujeme oběma a přejeme hodně štěstí!“ oznámilo brněnské městské divadlo na svém facebooku. Zveřejnilo i několik fotek ženicha a nevěsty.

Petr Štěpán už dlouhé roky působí v Brně. Je členem tamního Městského divadla a patří k výrazným osobnostem mladé herecké generace. V roce 2007 získal Cenu Thálie za úlohu Darryla, kterou vytvořil v muzikálu Čarodějky z Eastwicku, divadelní diváci si ho ale mohou pamatovat také jako Nikolu Šuhaje, nebo Javerta z Bídníků.

Kromě toho se ale často objevuje i v televizi. Zahrál si v seriálech Četnické humoresky, Ošklivka Katka, Ordinace v růžové zahradě 2 (role Hynka Páleníka) a Cesty domů (role Mikuláše Navrátila). Také se věnuje dabingu.

Jeho vyvolenou se o víkendu stala herečka Hana Kovářiková, která taktéž působí v Městském divadle Brno. Zde ztvárnila mnoho rolí v muzikálech, jako Jesus Christ Superstar, Markéta Lazarová, Evita, Cikáni jdou do nebe, Hello, Dolly!, Chicago, Mary Poppins, Kočky, Papežka, Flashdance. Také v činoherních inscenacích – Večer tříkrálový aneb Cokoli chcete, Mefisto, Tři v tom, Škola základ života, Mojžíš, Faidra či Jméno růže.

Témata: Městské divadlo Brno (MdB) Petr Štěpán svatba