Lucie Vondráčková a nejhorší film? Možná neumí anglicky, reagují lidé!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. srpna 2019 9:36

Lucie Vondráčková láká fanoušky ke sledování „nejhoršího filmu všech dob“ Perfect Kiss, v němž sama ztvárnila hlavní roli. Kritické recenze snímku byly nevalné, ale reakce obyčejných lidí nejspíš oblíbenou herečku a zpěvačku zaskočila.

Lucie Vondráčková se o víkendu ozvala z Kanady z natáčení dalšího filmu ve zdejší produkci, zdá se ovšem, že nezanevřela ani na předchozí snímky, na nichž se v zámoří podílela. V pondělí lákala fanoušky ke zhlédnutí filmu Perfect Kiss, ač to dělala celkem bizarním způsobem. „Mrkněte se na náš nejhorší film všech dob. Ať se vám líbí,“ napsala na Facebooku.

Soudě podle komentářů to vypadá, že přinejmenším jejím příznivcům se film opravdu líbí. „Náhodou se mi to líbí, hned od začátku super,“ hodnotí Petr. „Možná kritici neumí anglicky, proto nejhorší,“ přišla se svérázným vysvětlením Michaela. „Film jsem viděla a líbil se mi, super oddychovka a máte skvělou angličtinu,“ chválí zase Renáta.

Naopak někteří fanoušci potřebovali ujištění, že snímek opravdu není tak hrozný, jak se traduje. „Nemusím s pytlíkem, že to není hrůza, jak všude píší ‚odborníci‛, že ne?“ zeptal se na rovinu Jan a dočkal se odpovědi přímo od Lucie. „S pytlíkem chipsů,“ vzkázala mu.

Našli se však i lidé, kterým film přinesl zklamání. „Super, že se můžeme podívat, ale najdu to někde i s titulky? Já neumím anglicky,“ přiznala Mirka. Vondráčková odvětila, že „snad brzy“. „Perfect Kiss, perfektní důvod, proč se začít učit anglicky,“ má jasno Michaela.

Spousta lidí ale podobný názor nesdílí, o čemž svědčí třeba hodnocení na serveru ČSFD (11 %, 71. nejhorší film). Obávaná kritička Mirka Spáčilová mu dala 25 % a její kolega Kamil Fila divákům v listopadu loňského roku doporučoval, aby šli do kina v partě a ironicky se filmu smáli.

Témata: Lucie Vondráčková film Perfect Kiss