Slováček chce Dádu zbavit svéprávnosti: Patrasová reaguje!

Dagmar Patrasová a Felix Slováček 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. srpna 2019 18:31

Felix Slováček dnes šokoval vyjádřením o manželce Dádě Patrasové, prý by jí rád zbavil svéprávnosti. Známá herečka takové věci určitě slyší nerada. Jaká byla její reakce na Slováčkova slova?

Byl to šok, když se dnes v médiích objevila informace, že Felix Slováček by rád zbavil manželku Dádu Patrasovou svéprávnosti. „Hrozně rád bych to udělal. Dokonce už jsem se radil s jedním advokátem, jak to všechno udělat, ale není to jednoduché,“ posteskl si hudebník v magazínu Rytmus života. 

Důvodem je údajná závislost herečky na alkoholu. Slováček uvedl, že se obává podobného scénáře jako u tragicky zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové. Proto vyhledal pomoc renomovaného odborníka, který momentálně řeší problémy Hany Krampolové.

„Je mi jasné, že Dáda s tím v žádném případě souhlasit nebude, ale to naštěstí nemusí. Vidím to jako jedinou záchranu,“ dodal Slováček. A co na jeho tvrzení říká sama herečka? „Nebudu nic komentovat,“ řekla Patrasová eXtra.cz, ale je jasné, že nadšená z Felixových slov určitě není.

Patrasová vloni v prosinci ujela ve svém mercedesu jen 500 metrů od svého domu, následně bourala. Policistům poté nadýchala 2,5 promile alkoholu a na místě přišla o řidičák. Právě zde musíme hledat původ nynější kauzy.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček