Lucie Vondráčková láká na nejhorší film všech dob: Hraju tam!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. srpna 2019 17:49 | Aktualizováno: 12. srpna 2019 18:58

Lucie Vondráčková láká na sociální síti své fanoušky ke sledování „nejhoršího filmu všech dob“. Jelikož se najdou lidé, kteří se ve sledování nepovedených snímků vyžívají, není na tom nic až tak divného. Kdyby však ve zmíněném filmu nehrála ona sama…

Lucie Vondráčková o víkendu zmizela do Kanady kvůli natáčení filmu, jeden snímek z tamní produkce se ale rozhodla na sociální síti zároveň připomenout. „Perfect Kiss film na youtube,“ svěřila se dnes na Facebooku. „Mrkněte se na náš nejhorší film všech dob. Ať se vám líbí,“ dodala s jistou dávkou ironie.

Oblíbená herečka a zpěvačka tak narážela na nevalné recenze snímku, na kterém se podílela s krajankou Martinou Adamcovou. Kupříkladu na tuzemském serveru ČSFD má film 11 %, což z něj dělá 71. nejhorší film zdejší databáze.

„Zpívat absolutně neumí, hrát neumí, tančit neumí... Ta celý život dřela na tom, aby si lidi mysleli, že opak je pravdou. Pravý umělec nemusí na ničem dřít. Ať se stará o děti, je jim matkou, a pak ať nastoupí do nějaké prospěšnější prace, tohle je k ničemu,“ píše se v jedné z diváckých recenzí na zmíněném serveru.

Vondráčková si ovšem z podobné kritiky evidentně nic nedělá a reakce jejích fanoušků na Perfect Kiss neboli Dokonalý polibek jsou přece jen výrazně smířlivější. Přejme Lucii, aby se nový film, který právě v Kanadě natáčí, zalíbil většímu množství diváků.

Témata: Lucie Vondráčková film Perfect Kiss