Zemřela Bára Rektorová (†38). Kvůli známé sushi královně truchlí i řada celebrit!

Barbora Rektorová 2

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

12. srpna 2019 17:00 | Aktualizováno: 12. srpna 2019 23:09

Zemřela Bára Rektorová (†38), která byla známá nejen jako úspěšná podnikatelka v gastronomii, která vlastnila firmu na přípravu sushi, ale i jako velká bojovnice, která se přes tři roky potýkala se zákeřnou rakovinou. Právě této kruté nemoci nakonec podlehla!

Bára Rektorová zemřela v pondělí v noci. „Naše milovaná Barunka odešla čtyři minuty před půlnocí 11. srpna, obklopena rodinou a zaopatřena poslední svátostí, z tohoto světa. Světlo věčné ať jí svítí a ať odpočívá v pokoji,“ informoval dnes na sociálních sítích její partner Vilém Rubeš.

Rektorová roky nádorem v hlavě, dokonce o tom pravidelně psala blog a o rakovině sepsala i knihu. Stala se vzorem pro řadu lidí, které potkal stejný osud. Ačkoliv se rvala jako lvice, nemoc ji nakonec bohužel přemohla.

Soustrast vyjadřují rodině a blízkým stovky Čechů především na sociálních sítích, kde byla Bára Rektorová velmi aktivní.

Smutná zpráva zaskočila širokou veřejnost i řadu Bářiných přátel a kamarádů. Truchlí například starosta Řeporyjí Pavel Novotný. „Bára Rektorová byla moje dětská láska, kamarádka a strašně hodná, statečná holka. Vilém Rubeš děkuju, žes byl celou tu dobu přesně tam, kde jsi měl být. Je mi to moc líto. Odpočívej v pokoji Barunko,“ vzkázal prostřednictvím sociálních sítí.

Na jeho slova zareagoval i sám Vilém Rubeš. „Sám bych to nikdy nezvládl. Hlavní dík patří rodině. Díky milující péči jejích rodičů a sestry Natálie Hrozinková jsme to nakonec nějak dokázali..." vysvětloval. „Stejně ses největší frajer, kamaráde. Je nám to s Veronikou strašně líto,“ odpověděl mu Novotný.

Pod jeho statusem se ozval i muzikant a frontman kapely Šlapeto Radan Dolejš. „Podepisuju. Je mi to moc líto. Nejúžasnější dvojka jakou jsem kdy poznal. Upřímnou soustrast všem blízkým,“ napsal.

„Včera pár minut před půlnocí si Bůh povolal do nebe úžasnou Sushiqueen Barunku Rektorovou, skvělou holku a maminku dvou dětí. Zaopatřena svátostmi, s modlitbami mnohých, doprovázena statečnými rodiči a Vilém Rubeš, nyní už je obejmuta Láskou a věčným klidem. In paradisum deducant te Angeli!“ přidal se režisér Jiří Strach, který přidal i jednu fotku z archivu.

Témata: Barbora Rektorová Jiří Strach (režisér) Pavel Novotný rakovina úmrtí