Godla komplikuje natáčení Ordinace: Dostal ultimátum!

Zdeněk Godla 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. srpna 2019 15:38

Zdeněk Godla se díky seriálu Most! uchytil v tuzemských televizích, další stanice mu nabídla roli ve svém populárním seriálu. Jenže velký herecký objev občas pořádně komplikuje natáčení, a tak dostal od tvůrců ultimátum.

Zdeněk Godla si na nedostatek práce po nevídaném úspěchu seriálu Most!, kde ztvárnil popeláře Frantu, nemůže stěžovat. Jak se nedávno ukázalo, dokonce si může dovolit jezdit luxusním automobilem. Ani vozidlo, ze kterého se dá vytáhnout více kilometrů za hodinu, než je povolená rychlost, mu však nepomáhá jezdit do práce včas.

Godla totiž upřímně přiznal, že na natáčení Ordinace v růžové zahradě, kde jej rovněž obsadili, občas přijede pozdě. „Párkrát mi to odpustili. Pak jsem dostal vynadáno, řekli mi, abych jezdil načas,“ svěřil se Expresu.

Tvůrci nekonečného seriálu ovšem přišli s fikaným plánem, jak dostat herce na plac včas. „Teď mi například říkají, že mám natáčení od 12:30, přitom se na místě dozvím, že začínám ve 13:30,“ přiznal Godla.

Dojíždění na natáčení je prý velmi náročné, jelikož oblíbeného herce dělí od Prahy dvě hodiny cesty, které absolvuje každý den. Když se točí od pěti ráno, vyráží ve tři. Jen zřídkakdy prý přespí u příbuzných v hlavním městě. Uvědomuje si však, že nemá na výběr.

„Na ten život jsem si zvykl a baví mě to. Jsem neustále v jednom běhu. Kdybych o to přišel, byl bych zase v p*deli,“ řekl Godla na rovinu. Je totiž známo, že má dluhy, kam se podívá. Šanci u filmu proto chytil za pačesy.

Témata: Zdeněk Godla Seriál Ordinace v růžové zahradě 2