Ewa Farna slaví 26. narozeniny: Jako matka se zklidním, slibovala! Sliby chyby...

Ewa Farna 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. srpna 2019 14:18

Ewa Farna dnes slaví narozeniny poprvé v životě jako maminka malého syna. Právě s dětmi souvisel její asi rok starý slib, že se konečně zklidní. Jenže realita je jiná. Oblíbená zpěvačka se pouhý měsíc po porodu vrátila na pódia.

Ewa Farna se do dnešního dne probudila jako šestadvacetiletá „úplně vyměněná“. Za posledních 12 měsíců toho totiž prožila opravdu hodně. Především se stala maminkou malého syna, kterého podle dostupných informací přivedla na svět 3. června v porodnici nemocnice ve středočeské Příbrami.

Je skoro s podivem, že oblíbená zpěvačka je autorem následujících, jen něco málo přes rok starých slov. „Já tak nějak myslím na to, že teď budu hodně pracovat a pak přijde moment, kdy si řeknu, že toho bylo dost a mizím za dětmi,“ řekla v dubnu 2018 serveru iDnes.cz. O pár měsíců později otěhotněla.

„Jsem rozhodně člověk, který chce být jednou s dětmi a nepotřebuje deset chův a pojede stále v tempu, ve kterém teď pracuji, protože to by nešlo. Určitě se nějak víc zklidním, až budu moci být máma,“ dodala v rok a něco starém rozhovoru. Zatím ale o nějakém velkém zvolnění nemůže být řeč.

Ewa se totiž krátce po porodu ve velkém stylu vrátila na koncertní pódia a dokonce žehrala na to, že nemůže koncertovat víc. Polští pořadatelé hudebních vystoupení totiž nevěřili, že bude tak brzy připravená, a tak se k ní nezachovali moc hezky.

„Mateřství je bezpochyby na prvním místě (dnes poprvé z 24 hodin pouhých skandálních 22,5 hodiny spolu), ale to se přeci nemusí vylučovat s občasným koncertováním. Existují mámy, které opravdu řeší větší problémy než já. Každé dítě je jiné, proto se nesuďme,“ vzkázala nedávno Farna všem škarohlídům.

Témata: Ewa Farna