Felix Slováček straší: Chci Dádu zbavit svéprávnosti!

Dagmar Patrasová 14

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

12. srpna 2019 11:48 | Aktualizováno: 13. srpna 2019 19:09

Felix Slováček (76) chystá drastický krok! Je prý připraven zbavit svéprávnosti svou manželku Dádu Patrasovou (63)!

Felix Slováček sice s Dagmar už roky nežije, přesto má obavy, co s jeho manželkou a matkou jeho dětí bude! Důvodem je její údajná závislost na lahvi! I proto by rád poslal Dádu na léčení. Dokonce už našel odborníky, kteří by jí mohli pomoci. Má to ale jeden háček!

Aby to mohl uskutečnit, musí částečně zbavit svou ženu svéprávnosti!„Hrozně rád bych to udělal. Dokonce už jsem se radil s jedním advokátem, jak to všechno udělat, ale není to jednoduché,“ posteskl si Felix Slováček v magazínu Rytmus života. 

Má ale strach, že pokud se nic nezmění, dopadne Dagmar špatně! „Na druhou stranu, když neudělám nic, může celá situace skončit podobně, jako tomu bylo u Ivety Bartošové," varuje hudebník, který roky žije s výtvarnicí Lucií Gelemovou.

Felix má ale také obavy, jak by na to zareagovala veřejnost. Má strach, že jej celý národ přestane mít za muzikanta a bude ho považovat za vraha! „Budou říkat, že jsem ji zavraždil a o nic se nepostaral. Já ale v podstatě nedělám nic jiného, než že se starám," vysvětluje Felix.

Na pomoc si proto přivolal zkušeného odborníka. „Chci to řešit s doktorem, který stejný problém řeší a vyřeší s Hankou Krampolovou. Je mi jasné, že Dáda s tím v žádném případě souhlasit nebude, ale to naštěstí nemusí. Vidím to jako jedinou záchranu, dodal s tím, že už má dokonce domluvený sraz se soudcem.

Felix o Dádiných problémech s pitím mluvil už v minulosti. Když měla loni v prosinci oblíbená dětská herečka autonehodu a nadýchala 2,5 promile, tvrdil, že o jejím problému s pitím ví už deset nebo patnáct let. „Všichni vidí jenom to, že já jsem ten nejhorší, že se na ni vykašlu. Ale žít s člověkem, který pije, je peklo,“ tvrdil tehdy pro Blesk.

Varoval také, že Dáda potřebuje problém dostat pod kontrolu. Kvůli alkoholu prý od ní totiž utíkají i její blízcí. „Anička byla první, která odešla z domu, pak syn Felix a nakonec i já,“ připomněl hudebník.

Témata: Felix Slováček Dagmar Patrasová Alkohol Hana Krampolová