Kopřivová hlásí návrat do každodenní reality: „Pohodička“ s Mírou u konce!

Veronika Kopřivová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. srpna 2019 11:35

Veronika Kopřivová hlásí návrat do každodenní české reality, italská dovolená s přítelem Mírou je definitivně u konce. Modelka však nevěší hlavu, už se totiž pomalu chystá na další cestu do zahraničí. Jaké jsou její nynější plány?

Veronika Kopřivová je zpátky v Praze. Fanouškům a zákazníkům své módní značky se ozvala po návratu z Itálie, kde strávila posledních několik dní se svým přítelem Miroslavem Dubovickým a partou přátel. Povzdech „ach ta Kalábrie“, který zveřejnila na sociální síti už pár dní před odjezdem, je teď opravdu na místě.

„Takže… italská pohodička skončila, já už jsem zase zpátky v Praze,“ říká modelka na záběrech tzv. instastory, kde nastínila lidem i své další plány. „Čeká mě teď pár schůzek a dalších pracovních povinností, který musím vyřídit, než zase odlétnu pryč,“ prozradila příznivcům.

Kopřivová tedy v Česku evidentně dlouho nepobude, ovšem u tak vášnivé cestovatelky se není čemu divit. Kupříkladu v Itálii byla letos už podruhé, s partnerem Mírou strávili společnou dovolenou ve Španělsku. Ona sama pak navštívila i Chorvatsko, kde se jí ovšem moc nelíbilo.

Každopádně ze svého modela a kickboxera nadále nemůže spustit oči, o čemž svědčily záběry ze společné tréninkové jednotky, kterou po návratu do Prahy pár absolvoval ve fitku. Pro partnerovy výkony tam měla jen slova obdivu.

Kopřivová a Dubovický jsou spolu už několik měsíců, jejich vztah vyšel najevo před časem právě v Itálii. „Vídáme se spolu a tečka. Více své soukromí komentovat nechci,“ nechala se tehdy slyšet Veronika, která má za sebou několikaletý vztah s hokejovou legendou Jaromírem Jágrem.

Témata: Veronika Kopřivová