Zoufalá Lucie Vondráčková: Nevím, co bude zítra…

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. srpna 2019 10:55 | Aktualizováno: 12. srpna 2019 23:29

Lucie Vondráčková odletěla na natáčení do Kanady, ale ještě než tak učinila, poskytla jeden z prvních rozhovorů po návratu do Česka. Populární zpěvačka a herečka v něm působila dojmem, že jí vývoj posledních měsíců opravdu sebral.

Jak vás stars24.cz informoval, Lucie Vondráčková se o uplynulém víkendu vrátila – ačkoliv jen pracovně – do Kanady, kde žila předcházejících několik let, než se koncem června se syny vrátila do Česka. Jenže pár dní před odletem dala dvojnásobná maminka rozhovor Českému rozhlasu, kde připustila, že návrat nemusí být definitivní.

Na otázku, zdali hodlá v rodné zemi zůstat už navždy, totiž na rozhlasových vlnách odpověděla následovně. „Poslední rok nevím, co bude zítra, takže se neodvažuju říkat nic předem,“ řekla na rovinu.

Během uplynulých 12 měsíců totiž oznámili s manželem Tomášem Plekancem rozchod. Zatímco hokejista šel o dům dál k tenistce Lucii Šafářové, se kterou dokonce čeká dítě, Vondráčková hledá lásku marně. Anebo ji podle vlastních slov vůbec nehledá…

Lucie to ovšem celé bere sportovně. „Fajn jsou úspěchy, ale i neúspěchy. Když padnete v životě na hubu, posune vás to dál a ve větším skoku. Třeba si říkáte, že už nemůže být hůř, přijdete na to, že jste silnější, než jste si mysleli. Úspěch vás dokáže někdy naopak obalamutit a uspat, takže stagnujete. A já jdu raději dopředu, proto jsem se naučila přijímat obojí,“ svěřila se ve vysílání ČRo.

Oporu v těžkých chvílích nalezla u svých příznivců. „Hranice mezi fanoušky a interpretem se díky sociálním sítím smazává. A když se vám stane něco nespravedlivého, tak váš osobní příběh zasahuje i posluchače. A musím říct, že takovou vlnu podpory a krásných reakcí jsem vůbec nečekala,“ přiznala Vondráčková.

Témata: Lucie Vondráčková