Patricie Solaříková se hájí: IQ tykve? Už ani nemůžu nic napsat!

Patricie Solaříková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. srpna 2019 9:36

Patricie Solaříková si postěžovala, že na sociální síti dnes člověk už ani nemůže nic napsat. Vyburcoval jí k tomu komentář jedné z fanynek pod nejnovějším snímkem na jejím instagramovém profilu. Stačilo, aby se oblíbená herečka pochlubila fotkou z rozlučky se svobodou.

Patricie Solaříková se nedávno vdala, ale evidentně to nebyla její poslední letošní svatba. O víkendu se totiž ozvala ze země našich severovýchodních sousedů jako členka „týmu nevěsty“ na rozlučce se svobodou. „Krakov bejby!“ okomentovala snímek, kterým se pochlubila na Instagramu. „Nejlepší je to vztekající se dítě na zemi,“ upozornila pak na zajímavý detail na fotografii.

To ale nejspíš neměla dělat, jelikož se tím dotkla jedné z fanynek. „To foto se mi moc nelíbí… kvůli tomu dítěti. Každé dítko má svůj temperament, tudíž se nějak projevuje. Je jen na rodičích, jak s tím naloží, někdy nezbývá nic jiného než ho ‚nechat vyvztekat‛. Já osobně to nesoudím, protože nikdy nevím, zdali je rozmazlené, temperamentní, v horším případě nemocné,“ ozvala se Lucie.

Oblíbená herečka se zprvu snažila vysvětlit, že si obě ženy nejspíš nerozumějí. „Vždyť já ho vůbec nesoudím, ani rodiče…. Jen mi to přijde vtipný, jak já si tam vesele pózuju a dítko stávkuje,“ hájila se Patricie.

Fanynka se vzápětí sice omluvila, ale poté pokračovala po původní lince. „V tom případě ‚pardoon‛, mě to zkrátka přišlo jako výsměch, tak se na mě nezlobte. Jestliže to byla shoda okolností, beru to. Jen mi to přišlo prostě jako záměr, tudíž se omlouvám,“ napsala.

„Tak to bych měla opravdu IQ tykve, kdybych se tomu dítěti vysmívala... navíc moc nerozumím, co by na tom mělo být k výsměchu,“ konstatovala hvězda Ulice. „Člověk už dneska opravdu nemůže dát a napsat nic na tom Instagramu,“ posteskla si na závěr.

Témata: Patricie Solaříková