Jiřího Mádla na Slovensku okradli. Byla to mafie?

Novinářská projekce filmu Pojedeme k moři, který režíroval herec Jiří Mádl, se konala 1. dubna v Praze

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. prosince 2017 7:27

Hvězda filmů Rafťáci, Colette či Probudím se včera zažila na slovenské čerpací stanici Sekule pořádný šok. Jiřího Mádla a jeho kamaráda – zpěváka a producenta Mira Mráze tam okradli. Podle informací serveru Pluska.sk za tím údajně stojí makedonská mafie.

Událost se stala v den, kdy se Mádl s Mrázem vraceli z natáčení nového filmu Na střeše a zastavili se na čerpací stanici, která leží jen pár kilometrů od českých a rakouských hranic.

„Všiml jsem si, že mě pozoruje část lidí spod kamery. Pořád na mě hleděli a přišlo mi do divné. Samozřejmě že jsem jako herec na to zvyklý, ale tohle bylo něco zcela jiného. Mluvili cizím jazykem, zřejmě slovanským, ale nerozuměl jsem jim,“ zavzpomínal Mádl pro server Pluska.sk.

Když se pak Mádl i Mráz vrátili k autu, kterým přijeli, zjistili, že je zle. Jejich osobní věci, notebook, doklady a bankomatové karty byly pryč. Skupinka zlodějů mezitím naskákala do auta a zmizela. Pachatele kamery nezachytily a policistům se je dosud nepovedlo vypátrat. Podobné trestné činy nejsou na benzince výjimečné.

Ke krádežím věcí z auta či nafty z nádrže tam dochází i dva až třikrát týdně. Podle některých zdrojů je může mít na svědomí makedonská mafie propojená s policií.

Témata: Jiří (herec režisér) Mádl Slovensko