Daniel Nekonečný (†52): ŠOK čtyři měsíce po smrti!

Daniel Nekonečný 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. srpna 2019 8:56 | Aktualizováno: 13. srpna 2019 9:30

Daniel Nekonečný nečekaně zemřel koncem letošního března, až nyní ale vychází najevo šokující informace o místě jeho posledního odpočinku, které berou útokem i jeho fanoušci. Legendární šoumen je pohřben hned na dvou místech a nejspíš to není úplně definitivní.

Už více než čtyři měsíce uplynuly od nečekané smrti legendárního šoumena a zpěváka Daniela Nekonečného (†52). Velkou show byl i jeho pohřeb, kde se zpívalo a tančilo, ovšem už jaksi zapomnělo na jednu důležitou věc. Kde vlastně skončily ostatky výstředního umělce?

Rodina se o popel podělila s Nekonečného dlouholetou přítelkyní Zuzanou Kardovou. „Já mám malou urnu doma, zatím,“ řekla Blesku a svěřila se, jaké s ní má další plány. „Mám v plánu jí rozsypat v Thajsku, tak jak jsem to chtěla já po Danovi, aby udělal se mnou,“ doplnila.

Druhá urna je uložena v rodinném hrobě ve zpěvákově rodném městě, jihomoravských Boskovicích. „K jeho hrobu prý chodí hodně lidí a pokládají tam slunečnice, co měl tolik rád,“ popsala Kardová. Fanoušci zkrátka na fenomenálního šoumena nezapomněli.

Nekonečného bezvládné tělo objevili v jeho domě v pražských Řeporyjích 26. března. Kardová však později přiznala, že na základě provedené pitvy bylo zjištěno, že zpěvák zemřel už o tři dny dříve. Příčinou náhlé smrti byl neléčený zvýšený krevní tlak, následný infarkt a otok srdce a mozku.

Témata: Daniel Nekonečný