Andrea Pomeje je rok s Petrem: Čekal, že bude tlustá a zpocená?!

Andrea Pomeje a Petr Plaček 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. srpna 2019 20:38 | Aktualizováno: 12. srpna 2019 0:39

Andrea Pomeje a Petr Plaček o víkendu oslavili rok vztahu, který se posouvá stále dál, diskžokejka mluví třeba i o druhém dítěti. Svalovec si přitom před 12 měsíci myslel, že se diskžokejky u dvěří nedočká.

Pryč je doba truchlení nad smrtí manžela a otce dcery, Andrea Pomeje už má zase náladu na slavení. Roční výročí vztahu se svalovcem Petrem Plačkem je dozajista dobrým důvodem. Diskžokejka si na sociální síti zavzpomínala, jak se její partner před rokem poprvé ocitl přede dveřmi.

„Včera to byl rok, co mi tenhle kluk stepoval před domem a myslel si, že přijde dolů místo mě někdo jiný,“ prozradila o tehdejším setkání Andrea. „Od tý doby si neumím představit jediný den bez něj,“ vyznala se ze svých citů.

Fanoušky sympatického páru samozřejmě zajímalo, koho tedy Petr očekával, a tak on sám přispěchal s odpovědí. „Očekával jsem nějakého tlustého, zpoceného admina,“ zavtipkoval Plaček.

Vdova po zesnulém herci se se svalovcem dala dohromady ještě v době, kdy byl Pomeje naživu, ačkoliv marně bojoval se zákeřnou rakovinou. Nemoci podlehl koncem letošního února.

Andrea Pomeje v posledních dnech připustila, že s Plačkem mají v plánu se přestěhovat pryč z Prahy. Nevyloučila ani to, že by si se svalovcem pořídila druhé dítě.

Témata: Andrea Pomeje Petr Plaček