Hrdá manželka Ewa Farna: Prozradila, co umí její muž Martin!

Ewa Farna, Martin Chobot a malý Artur 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. srpna 2019 18:33

Ewa Farna má doma velkého šikulu. V souvislosti s grilovačkou, na kterou si domů pozvala Kazmu či Jaromíra Jágra, totiž fanouškům prozradila, jak zručný je její manžel Martin Chobot. Evidentně si rozumí nejen s hudebními nástroji.

Ewa Farna se tento týden představila v nové roli, ze zpěvačky a novopečené maminky se stala i hostitelkou. Domů si pozvala zajímavou a zdánlivě nesourodou společnost, přišel kupříkladu legendární hokejista Jaromír Jágr či internetový bavič Kamil Bartošek alias Kazma.

Snímek z akce zatím sdíleli jen hosté, až dnes se připojila i ona. „Tak si to tady dám teda i já,“ řekla si nakonec Farna. „Přeci jen to byla legendární grilovačka,“ vysvětlila fanouškům na sociální síti.

Vzápětí prozradila jednu zajímavost o svém manželovi Martinovi. „Vždycky jsem chtěla mít doma velký stůl, který mimochodem vyrobil můj všestranný muž, kde se budou scházet lidi a prokecají hodiny. Děkuju, že můžeme naplňovat jeho úděl a že ho můžeme obklopovat tolika příběhy,“ dodala zpěvačka.

Na mysli měla nejspíš příběh nové show baviče Kazmy. Legendární hokejista Jaromír Jágr totiž na svém instagramovém profilu prozradil, co se u stolu Ewy Farne vlastně řešilo.

„Jestli tohle vyjde! 68.díl Onemanshow je dopsán. Nic nebudu prozrazovat, jen trochu nastíním. Fanoušci Rytíři Kladno se mohou pomalu připravovat na oslavu. A k tomu vám bude zpívat...“ svěřil se slavný hokejista a naznačil tak, že se na všem bude podílet i oblíbená zpěvačka.

Témata: Ewa Farna Martin Chobot