Lucie Vondráčková šokuje: ÚTĚK zpátky do Kanady!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. srpna 2019 15:44 | Aktualizováno: 12. srpna 2019 0:38

Lucie Vondráčková je zpátky v Kanadě. Oblíbená herečka a zpěvačka se o víkendu ozvala z Montréalu, kde strávila předešlých několik let života. Koncem letošního června se však vrátila do Česka. Co tedy dělá znovu za mořem?

Koncem června se Lucie Vondráčková se syny z manželství s hokejistou Tomášem Plekancem, s nímž se právě rozvádí, definitivně vrátila domů do Česka, s dětmi se usadila v Praze. Ačkoliv se se zámořím loučila jen těžko, vypadala smířeně. Možná totiž věděla, že se do Kanady hodlá vrátit.

Tak populární herečka a zpěvačka učinila nyní, ráno se totiž na Facebooku objevil následující, všeříkající status. „Lucie Vondráčková je ve městě Montréal,“ stojí na jejím profilu. 

Přes Atlantik se Lucie vydala pracovně, fanouškům se totiž pochlubila záběry ze zákulisí filmového natáčení. „Natáčení… Kanada,“ napsala dvojnásobná maminka a za název země javorového listu nezapomněla připojit srdíčko, aby ukázala, jak moc si to tam zamilovala.

Video ukazuje natáčení dramatické scény a příznivci pod příspěvkem kvitují práci maskérů. Najdou se ovšem i fanoušci, kteří Vondráčkovou litují. „Nějaká nervózní,“ upozorňuje jistá Lili. „Smutek ani nemusela hrát. Je mi to líto, jak to dopadlo,“ přisadila si Marie.

Vondráčková strávila v Kanadě několik let života, doprovázela zde totiž manžela Tomáše Plekance, dlouholetého hráče klubu NHL Montréal Canadiens. Hokejista se ovšem v posledních měsících rozešel jak s legendárním klubem, tak s Vondráčkovou.

Témata: Lucie Vondráčková