Zprávařka Sandra Parmová se vdala: Svatba proběhla počasí navzdory!

Sandra Parmová s manželem 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. srpna 2019 13:06

Šťastnou novinu ohlásila zprávařka televize Prima Sandra Parmová. V sobotu se provdala za otce dcery Emily Pavla Pospíšila. Svatební obřad naštěstí nezhatil ani déšť, novomanželům pršelo štěstí.

Moderátorka zpravodajských relací televize Prima Sandra Parmová do toho o víkendu praštila. V sobotu 10. srpna se provdala za snoubence a otce dcery Emily Pavla Pospíšila. 

Svatba proběhla na jižní Moravě, konkrétně v malebné stodole Suška nedaleko Znojma. Obřad nezhatil ani déšť, novomanželé doufají, že jim přinese štěstí. Příjemným překvapením byly naopak šaty novomanželů. Nevěsta se obrátila na známou návrhářku, ženich zvolil netradiční světlý oblek, který ladil se stodolou.

„Šaty byly poseté peříčky, která ve větru vlála. Cítila jsem se v nich nádherně,“ cituje Parmovou Blesk a ženich pak dodal následující: „Jsem šťastný, že mám Sandru za ženu, těším se na náš společný život.“

Ten už ale nějakou dobu trvá, na což odkazovalo i datum svatebního obřadu, které rozhodně nebylo náhodně zvolené. 10. srpna před dvěma lety se novomanželům narodila dcera Emily, která byla za družičku, stejně jako dcera ženicha z jeho předchozího vztahu.

Témata: Sandra Parmová