Agáta Prachařová vyrazila na pláž: Vypadá jako…

Agáta Prachařová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. srpna 2019 10:25 | Aktualizováno: 11. srpna 2019 19:45

Agáta Prachařová odjela na dovolenou do Izraele, kde si to moc oblíbila. Dvojnásobná maminka vyrazila na pláž a ukázala svou vysportovanou postavu, některé reakce na fotografii jsou ovšem celkem pozoruhodné.

Agáta Prachařová v tomto týdnu opět odcestovala z Česka do Izraele, kde žije její maminka Veronika Žilková, která zde doprovází manžela Martina Stropnického na diplomatické misi. Tuto zemi si zamilovala, především zdejší západy slunce a surfování.

Kvůli němu musí logicky k moři, a tak právě z pláže se modelka a moderátorka včera ozvala. „Slunce v duši,“ okomentovala na Instagramu snímek v dvoudílných plavkách, který pořídila její sestra Kordula. Jeden z komentářů pod příspěvkem ale pravděpodobně nečekala.

„Vypadáš skoro tak dobře jako já,“ napsal Agátě dobrý kamarád, bývalý bulvární novinář a nyní komunální politik Pavel Novotný. „Ty vole, pane starosto, absolutní souhlas,“ přisadil si další diskutující. 

Proč Agáta vyrazila do Izraele tentokrát, není úplně jasné, nejspíš tam jela pouze odpočívat. Každopádně před pár měsíci zde sbírala síly během údajné krize, která měla tou dobou probíhat mezi ní a manželem Jakubem. Nyní to však vypadá, že už je mezi nimi zase všechno v pořádku.

Témata: Agáta Hanychová Pavel Novotný