Nemocný Karel Gott: Zákaz od lékařů kvůli chatrnému zdraví!

Karel Gott píše autobiografickou knihu 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. srpna 2019 8:29 | Aktualizováno: 11. srpna 2019 22:32

Karel Gott se v posledních týdnech opět potýká s vážnými zdravotními problémy, které mu znemožňují některé aktivity. Od lékařů teď kvůli chatrnému zdraví slyšel jasný zákaz. Na co nesmí legendární zpěvák ani pomyslet?

Karel Gott se moc těšil na dovolenou s rodinou, ale ortel lékařů zní jasně. Chatrné zdraví legendárního zpěváka, kterého nedávno skolil akutní zápal plic, mu neumožňuje absolvovat delší cestu do zahraničí. Jakýkoliv dopravní prostředek - auto či letadlo - s klimatizací pro něj představuje velký hazard.

Z Bertramky proto přišla následující zpráva. „Holky ještě k moři pojedou, ale bez táty! Ten musí zůstat tady a dávat se do pořádku,“ prozradil Blesku zdroj z okolí manželů Gottových, kteří spolu zůstanou v Česku, zatímco Charlotte a Nelly doprovodí k moři babička Blanka.

Gott se podle informací Blesku po úspěšné léčbě zápalu plic stáhl na svou chalupu v severočeské Doubici, kde má o víkendu přivítat řadu vzácných návštěv, třeba svého kapelníka Pavla Větrovce.

V příštím týdnu se však musí v Praze hlásit v nemocnici. „Pan Gott dál pravidelně dochází na ambulantní vyšetření a kontroly, v rámci kterých lékaři sledují jeho celkový zdravotní stav,“ řekla Blesku mluvčí zpěváka Aneta Stolzová.

Témata: Karel Gott