Andrea Pomeje prozradila pravý důvod stěhování z Prahy!

Andrea Pomeje 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. srpna 2019 21:59

Andrea Pomeje se v posledních dnech rozmluvila o možnosti stěhování pryč z hlavního města. Ačkoliv původně tvrdila, že o tom přemýšlí kvůli svému partnerovi, nakonec se ukázalo, že existují i jiné důvody.

Andrea Pomeje se před pár dny nechala slyšet, že by se ráda přestěhovala ven z Prahy k Poděbradům, kde je doma její přítel Petr Plaček. Jako důvod ke stěhování uváděla, že svalovec je chudák, protože teď musí z Prahy dojíždět za prací. Jenže teď se ukazuje, že roli hrály i jiné faktory.

Pražské bydlení totiž zničehonic podražilo. „Teď mi ;majitel bytu na Břevnově zvýšil nájem z 21 na 28 tisíc plus energie. Byt je krásný mezonetový 3+1 s velkou terasou, takže ta cena sedí,“ řekla diskžokejka smířeně eXtra.cz. 

Stěhovat se chtějí do rozestavěného domu, který Petr staví svépomocí. „Už má skoro hrubou stavbu, hodně si toho tam udělal sám. Příští rok na podzim by tu Anička měla jít do první třídy. Ale když to půjde, byla bych ráda, kdyby se stěhování stihlo dřív,“ prozradila Andrea.

Vdova po zesnulém herci nedávno v chatu s fanoušky připustila, že si umí představit, že by si právě s Plačkem pořídila druhé dítě. Teď dodala další lichotivá slova na jeho adresu. „Zažili jsme toho tolik, kolik jiné páry za deset let. O budoucnosti s ním mám jasno,“ sdělila zmíněnému serveru.

Témata: Andrea Pomeje