Hana Zagorová promluvila o konci kariéry: Jasný vzkaz fanouškům!

Hana Zagorová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. srpna 2019 20:45

Hana Zagorová je na hudební scéně tak dlouho, že si lidé ani nedokážou její odchod do důchodu představit. Jenže sama zpěvačka o něm teď nahlas promluvila. Je konec kariéry na stole?

Letos je to přesně třicet let, co měla Hana Zagorová ke konci pěvecké kariéry nejblíž. V roce 1989 totiž podepsala manifest Několik vět a komunisté se jí náležitě pomstili. Jenže za pár měsíců došlo ke změně režimu a populární zpěvačka se mohla na pódia vrátit.

Ve dvaasedmdesáti letech by však klidně mohla o odchodu do důchodu přemýšlet a nikdo by jí to nemohl mít za zlé. „Já bez zpěvu nevydržím, skutečně nevydržím. Nejsem takový ten plánovač. Jsem fatalista a jsem přístupná všemu, co přijde,“ řekla týdeníku Sedmička.

Zagorová prý vůbec nesnila o tom, že bude stále schopná vyprodávat sály v čele s milovanou Lucernou či zpívat na obrovských festivalech. Umožnila jí to jedna pozoruhodná věc, o které pro magazín rovněž pohovořila.

„Strašně si toho vážím, protože to je úžasné. Jak se ta generace postupně vyměňuje a jak se rozšířila ta škála lidí, kteří chodí na moje koncerty, to je super, opravdu. Nikdy by mě to nenapadlo, že se ve svém věku něčeho takového dočkám,“ nechala se slyšet. 

Témata: Hana Zagorová