Marie Doležalová se vrací k porodu: Křičela, ať na ni nesahá!

Marie Doležalová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. srpna 2019 19:31

Marie Doležalová se přesně před rokem radovala z narození dcery, která v těchto dnech oslavila roční narozeniny. Herečka se i proto na sociální síti vrátila k hektickému porodu, který se neobešel bez křiku na partnera.

Marie Doležalová potkala osudového muže, tanečníka Marka Zelinku, ve StarDance, od loňského roku už společně tančí ve třech. Do života jim totiž přibyla dcera Alfréda, která v tomto týdnu oslavila roční narozeniny. Herečka jí nezapomněla na sociální síti popřát, ale také si trochu zavzpomínat.

„Bude to přesně rok, co jsem tady na břevnovský poště dopoledne s Markem šla ověřovat nějaký notářsky podpis, a v duchu už jsem přemýšlela, jestli je možný, že rodím,“ uvedla fanoušky do kontextu tehdejší situace. Doma začaly stahy, přesto se Marek na nějaký čas vzdálil, než jej Marie požádala, aby se vrátil.

V tu chvíli přišel tanečníkův otec kvůli opravě dveří. „Chlapi opravovali a já jsem počítala, v jakém rozestupu ty stahy přichází. Když se mě asi po hodině přišli zeptat, jak se mi ty dveře líbí, tak jsem na Marka jenom zasyčela, že mi jsou dveře u pr*ele a jestli by už mohl nenápadně poslat svýho tátu domů,“ líčí Doležalová.

Herečka vzpomíná, jak rázně odmítla, aby ji partner podporoval, jak je to učili v kurzu. „Řekla jsem Markovi, ať na mě rozhodně vůbec nešahá, nebo ho zabiju,“ popsala to barvitě na sociální síti. Všechno naštěstí dobře dopadlo, a tak mohla Marie dceři adresovat následující narozeninové přání.

„Od rána se dojímám, nikdy jsem nevěděla, proč se mámy na první narozeniny dojímají, a je to jen další z nekonečný řady věcí, který člověk pochopí, až když je rodičem. Miláčku, Alfrédko, děkujeme, že jsi do našich životů přišla jako možnost být lepšími lidmi. Ať je tvůj život tak nádherný, jako ten náš s Tebou!“ vzkázala.

Témata: Marie Doležalová Marek Zelinka