Lucie Šafářová pořád nemá klid: Dopadne jako Vondráčková?

Lucie Šafářová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. srpna 2019 16:30 | Aktualizováno: 11. srpna 2019 22:32

Lucie Šafářová se ještě letos dočká narození prvního dítěte, najde se však řada nepřejících lidí, kteří se do ní opírají na sociálních sítích. V komentářích se opakuje především scénář, podle kterého dopadne jako předchozí partnerka Tomáše Plekance.

Snad ještě nikdy se Lucii Šafářové nepodařilo vzbudit mezi lidmi takové emoce, jako když zveřejnila fotografii rostoucího těhotenského bříška, v němž nosí dítě, které čeká s hokejistou Tomášem Plekancem. Ten je formálně stále ještě manželem zpěvačky a herečky Lucie Vondráčkové.

A právě její osud Šafářové nepřející lidé nejčastěji předhazují, ačkoliv sportovní pár působí na každém společném snímku šťastně a spokojeně. Jenže nic nemusí trvat navěky.

„Doufám, že tě potká stejný osud. A stejná mrcha ti odvede Plekance,“ jasně se vyjádřila jedna z diskutujících. „Je to vůl, krásnou Lucii opustí a dětičky kvůli takové krávě,“ přisadila si ještě. Vondráčkovou přitom nehájí pouze ženy, ale také někteří muži.

Svědčí o tom komentář jistého Jirky. „Zdalipak se bude tak usmívat, až se na ni Plekanec jednou vykašle... Udělal to jednou, udělá to klidně znovu,“ má jasno. Pod příspěvkem ale převažují gratulace a přání.

Další vlny gratulací se možná dočká již celkem brzy. Na základě poslední fotky, starších vyjádření tenistky i dalších indicií to totiž vypadá, že je v sedmém, možná dokonce i v osmém měsíci těhotenství.

Témata: Lucie Šafářová