Karel Gott straší Pilarovou: Varovná slova o chatrném zdraví!

Karel Gott 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. srpna 2019 15:05 | Aktualizováno: 10. srpna 2019 22:30

Karel Gott a Eva Pilarová už si spolu nenotují jen o hudbě, častým tématem jejich rozhovorů je i zdraví, jelikož oba mají v osmdesáti letech jisté potíže. Jinak tomu nebylo ani tento týden, když Gott přál kolegyni k narozeninám.

Legendární zpěváci Karel Gott a Eva Pilarová v létě oslavili osmdesáté narozeniny, a tak ani není divu, že oba trápí jisté zdravotní neduhy, které jim komplikují snahu nadále vystupovat. Navíc mají za sebou úspěšný boj se zákeřnou rakovinou.

Gott chtěl u příležitosti velkého životního jubilea vystoupit na festivalu Benátská, ale akutní zápal plic ho o tuto možnost připravil. Ani Pilarová si nemůže vyskakovat, v tomto týdnu přiznala, že bude muset na léčebnou proceduru do nemocnice.

„Děláme si vždycky ze sebe srandu,“ svěřila se Expresu Pilarová, jejíž osmdesátiny letos připadly na tento pátek. Gott jí však volal už o den dříve. „On je starší o 26 dní a varoval mě před tímto věkem, protože sám si už těžko sedá, prý sama uvidím,“ prozradila zpěvačka obsah hovoru.

„Už to nebude lepší, budu muset zase do nemocnice, ale já nežehrám, vím, že může být hůře. Snažím se bojovat a myslet na budoucnost,“ konstatuje oslavenkyně, která má s Gottem i stejný životní přístup, což potvrzují následující slova: „Práce a fanoušci mě drží nad vodou.“

Témata: Karel Gott Eva Pilarová