Lucie Vondráčková a OBŘÍ TRAPAS! Spíš měla mlčet...

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. srpna 2019 9:44 | Aktualizováno: 13. srpna 2019 10:09

Lucie Vondráčková se koncem června vrátila i se syny po několika letech v Kanadě domů do Česka a vypadá to, že aklimatizace stále není u konce. Krátké video na sociální síti totiž ukázalo, že oblíbená umělkyně si občas neví rady.

Lucie Vondráčková se fanouškům pochlubila záběry ze zákulisí focení, které je po návratu domů její velice častou pracovní náplní. Někteří příznivci se však zděsili při pohledu na to, jak je nalíčená. To ale nebyl jediný šok způsobený krátkým, asi dvouminutovým videem.

„Teďka fotíme takovou fashion story, ale to není až tak zajímavý jako to, že jsme v bývalém Parkhotelu, který se teď jmenuje Mama Shelter. Já jsem myslela, že to bude nějakej útulek, ale jeli jsme do Parkhotelu. No a tady se točila Arabela,“ říká zpěvačka a herečka v úvodu.

Prohlídka po hotelovém pokoji, kde se natáčel legendární pohádkový seriál, se jí však brzy vymkla z rukou. „Tohle to je houpací… nevím co,“ líčí Vondráčková vybavení místnosti. „Sofa,“ přispěchala s radou na pomoc vizážistka.

Jenže to zdaleka nebyl největší trapas na záběrech. „A tady je takováhle… malá… jak se tomu říká? Bedroom,“ tápala o chvíli později v ložnici a nakonec si raději pomohla anglickým slovíčkem. Několikaletý pobyt v Kanadě se - zdá se - podepsal na slovní zásobě Vondráčkové. 

Témata: Lucie Vondráčková