Andrea Pomeje toho má dost: Tohle označení už si nepřeje!

Andrea Pomeje 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. srpna 2019 16:57

Andrea Pomeje si stále ještě zvyká na to, že její manžel Jiří už několik měsíců není mezi námi. Nesžila se především s jednou věcí, na kterou si postěžovala na sociální síti. A jak se ukázalo, není jediná, komu to vadí.

Andrea Pomeje se letos koncem února musela navždy rozloučit s manželem a otcem dcery, hercem Jiřím Pomejem, který podlehl rakovině. S označením vdova se však evidentně nesžila. Názorně to ilustrovala tím, že na sociální síti sdílela útržek konverzace s jednou z fanynek, které se to příčí podobně jako Andree.

„Já nevím, že je pořád baví omílat dokola, že jste vdova. To vás obdivuji, mně by to lezlo na nervy. Jak kdyby si mysleli, že když to nezmíní, tak nebudou lidi vědět, o koho jde,“ napsala diskžokejce v reakci na jeden z dalších článků o ní.

Andrea toho využila k tomu, aby přiznala, že by také preferovala jiné označení, ale z jiných důvodů. „Taky mě to vytáčí… ne kvůli tomu, že by pak lidi nevěděli, o koho jde, ale jde o to, že je to smutná škatulka,“ vysvětlila Pomeje.

Fanynka zareagovala slovy, že Andrea určitě měla sama co dělat, aby se přes smrt Pomejeho přenesla, a tak už to není potřeba stále vytahovat. „Myslím, že máte své jméno sama za sebe a není pořád potřeba zdůrazňovat, že jste vdova po panu Pomejem. Měli by mu dát už pokoj, a vám také,“ vzkázala.

Přes smrt manžela už se však diskžokejka – zdá se – přenesla. Má přítele Petra Plačka, se kterým už i bydlí, ačkoliv momentálně přemýšlejí o stěhování. Nedávno dokonce připustila, že si umí představit, že by s ním měla další dítě.

Témata: Andrea Pomeje