Oldřich Kaiser po infarktu šokuje: UTEKL!

Oldřich Kaiser 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. srpna 2019 12:55 | Aktualizováno: 9. srpna 2019 22:52

Oldřich Kaiser se stále dává dohromady po červencovém infarktu, po kterém strávil jistý čas dokonce na jednotce intenzivní péče. Teď se mu už naštěstí daří mnohem lépe. Nejnovější informace o oblíbeném herci však spoustu lidí zaskočí.

Oldřich Kaiser prodělal před několika týdny infarkt a lékaři ze specializované pražské kliniky IKEM v čele s přednostou tamního kardiocentra Janem Pirkem mu naordinovali šestitýdenní klid. Nových informací o jeho zdravotním stavu sice není mnoho, ale všechno nasvědčuje tomu, že se mu daří celkem dobře.

Podle informací deníku Aha! se totiž vydal na středočeskou chalupu u Příbrami. Na tom samo o sobě není nic zajímavého, naopak jeho ošetřující lékaři pravděpodobně kvitují, že chce trávit čas na čerstvém vzduchu. Překvapivé však je, že se tam uchýlil k bývalé manželce Nadě Konvalinkové, se kterou má dceru Karolínu.

Nejspíš i Konvalinkovou zasáhlo, jak jejího někdejšího partnera zradilo zdraví, a tak chce pomoct. Kaisera totiž jinak opatruje jeho životní i hudební partnerka, písničkářka Dáša Vokatá, která slíbila, že o hercově zdraví společně promluví, až se situace trochu uklidní.

Kaiser prodělal infarkt zhruba v polovině července. Najevo to vyšlo v souvislosti se zrušenými představeními Žena za pultem 2 a Jak Kubrt se Sněhurkou jeli vlakem, která měli herci odehrát v rámci Hvězdného léta pod žižkovskou věží.

Podle informací stars24.cz však už pár dní předtím museli kvůli údajné nemoci zrušit Kaiser a Vokará vystoupení na festivalu Šumava Rocks, kde se diváci dvojice nedočkali. To divadelní publikum se o zážitek bát nemusí, zmíněná představení byla přesunuta na září, kdy už by měl Kaiser být znovu fit.

Témata: Oldřich Kaiser Naďa Konvalinková