Vlaďka Erbová má definitivně smůlu: Gulaši ji vyměnil za mladou krásku!

Michal Gulaši 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. srpna 2019 10:29 | Aktualizováno: 9. srpna 2019 22:50

Jak jsme vás již informovali, hokejista Michal Gulaši, který až donedávna žil s modelkou Vlaďkou Erbovou. Jenže téhle lásce je už konec! A i když se spekulovalo o tom, že by se k sobě mohli vrátit, teď je jasné, že něco takového se už nestane!

Rozchod modelky s hokejistou brněnské Komety je stále ještě čerstvou záležitostí, oba bývalí partneři ale svou společnou minulost ještě zcela nedořešili. Jenže jak se ukazuje, Gulaši dělal všechno proto, aby se své expartnerce vyhnul!

A zřejmě k tomu má dobrý důvod! Na veřejnosti se totiž ukazuje ve společnosti jiných žen. Podle serveru eXtra.cz už si navíc sportovec našel novou mladší přítelkyni! Právě v jejím náručí prý teď hledá útěchu, protože poslední dobou to měl v životě těžké.

„To, co zažíval s Erbovou, její neustálé řešení něčeho, bylo tak psychicky vyčerpávající, že si prostě kluk jako on potřeboval teď najít někoho, kdo mu nebude komplikovat život,“ prozradil kamarád Gulašiho.

A s hledáním vhodné náruče prý neměl moc práce. „Je to pro ženy atraktivní chlap, tak nemusel hledat dlouho. A co vím, tak do toho skočil po hlavě,“ dodal hokejistův kamarád. Podrobnosti o tajemné dívce ovšem neprozradil.

Témata: Michal Gulaši Vlaďka Erbová