Velká změna v životě Meghan? Tohle hovoří za vše!

Meghan Markle 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. srpna 2019 10:15 | Aktualizováno: 9. srpna 2019 22:52

Vévodkyně Meghan už tři roky bojuje o uznání zbytku britské královské rodiny, do níž se přivdala sňatkem s princem Harrym. Během posledního půlroku to však nevypadalo, že by se jí to mělo konečně zdařit. Co prozradily nejnovější informace z paláce?

Vévodkyně Meghan nedávno oznámila, že se ujala role hostující editorky zářijového vydání britské mutace magazínu Vogue. U některých vzbudila zpráva nadšení, jiní lidé byli nepříjemně překvapeni. Spekulovalo se o tom, že ani královská rodina není s tímto rozhodnutím manželky prince Harryho zcela srozuměna.

Jenže tyto zvěsti se podle všeho nepotvrdily. „Princ Charles si Meghan oblíbil. Jasně se vyjádřil, že podporuje její filantropickou a charitativní činnost, a postaral se o to, aby všichni stáli na její straně,“ tvrdí zdroj serveru Grazia z okolí královské rodiny.

Angažmá Meghan v redakci Vogue muselo být členy rodiny schváleno, což prý nebyl žádný problém. Všichni kvitovali především její přístup a snahu oslavovat různorodé spektrum silných ženských osobností. Jeden otazník ale nad celou záležitostí přece jen visel.

Královská rodina měla problém se zvažovaným focením vévodkyně uvnitř jejího sídla Frogmore Cottage. Sama Meghan se nakonec rozhodla vystoupit proti tomu. „Konečně naslouchá radám z paláce, kde na oplátku začali s konstruktivní kritikou,“ vysvětlil zdroj zmíněného serveru.

Podle Grazie přitom během posledního půlroku panovalo značné napětí mezi Meghan a zbytkem královské rodiny. Vadilo kupříkladu, že vévodkyně nepřemýšlí nad tím, jaké světlo vrhají její osobní rozhodnutí na celou rodinu. S pochopením se prý nesetkala ani přehnaná snaha chránit soukromí malého Archieho v době jeho narození nebo kolem křtu.

Témata: Meghan Markle Král Charles III. (Karel III.) královská rodina (gbr) Vogue