Lucie Borhyová: Tajná dohoda s otci jejich dětí!

Borhyová, Lucie 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. srpna 2019 9:18 | Aktualizováno: 9. srpna 2019 22:50

Moderátorka Lucie Borhyová má dvě děti se dvěma různými muži. Přesto ani jeden z těchto vztahů ale nevydrže! Teď blond zprávařka prozradila, že má s oběma otci tajnou dohodu!

Borhyová má pětiletou dceru Lindu, jejímž otcem je sporťák Michal Hrdlička. S Řekem Nikem pak má desetiletého syna Lucase. Podle moderátorky mají všichni nastavena jasná pravidla ohledně jejich dcery, a ta striktně dodržují. 

Moderátorka Televizních novin se zúčastnila tiskové konference TV Nova. Na ní nechyběla ani nová posila seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Simona Krainová, která sebou měla i své syny.

Borhyová přitom byla velmi překvapená, jak kluci takovou veřejnou akci zvládají! „Už jsem to Simoně říkala, že takhle v klidu by to moje děti nedaly. Možná Lucas, protože už je velký, ale Linduška je pěkný čertík a chvíli neposedí," prozradila pro Blesk Lucka.

Ona a její expartneři mají totiž ohledně dětí jasnou dohodu! „Dohodli jsme se, že naše děti nebudeme ukazovat veřejně, až dospějí, tak se samy rozhodnou, zda chtějí být vidět,“ vysvětlila moderátorka, proč své ratolesti světu příliš neukazuje.

„S tatínky dětí mám skvělý vztah a troufnu si říct, že jsme přátelé. Vycházíme spolu skvěle a třeba jednou vyrazíme všichni na společnou dovolenou," tvrdí Lucie Borhyová.

Témata: Lucie Borhyová Michal Hrdlička děti