Ewa Farna ze zpěvačky hostitelkou: Neuvěříte, koho si pozvala domů!

Ewa Farna 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. srpna 2019 9:33

Ewa Farna má v posledních týdnech plné ruce práce. Na světě přivítala prvorozeného syna, navíc už se stihla vrátit na koncertní pódia. Přesto si dokázala najít čas i na své přátele. Koho všeho si spolu s manželem Martinem pozvali domů?

Jsou to přibližně dva měsíce, co Ewa Farna přivedla na svět prvorozeného syna, kterému se, jak se svěřila na sociální síti, věnuje 22 a půl hodiny denně. Komu však věnuje zbývajících 90 minut volného času, úplně jasné nebylo. Dokud se na Instagramu neobjevil snímek, který všechno prozradil.

Oblíbená zpěvačka si totiž k sobě domů pozvala společnost. Ukázala to fotografie, kterou sdílel režisér Martin Linhart, který zdaleka nebyl nejslavnějším hostem ve středočeské vile populární zpěvačky, která se nedávno vrátila na pódia.

Na snímku je vidět, jak se k sobě u stolu tulí Farna s manželem Martinem Chobotem, po levé straně pak sedí internetový fenomén Kamil Bartošek alias Kazma se svou přítelkyní, modelkou Andreou Kalousovou. Přímo proti nim pak usedl legendární hokejista Jaromír Jágr, který se evidentně náramně bavil.

„Tomu říkám definice posezení v příjemné společnosti. Večer, který aspiruje na grilovačku roku! Díky moc nejlepším, ač na fotce nejvzdálenějším, hostitelům. Za mě zábava i jídlo za 10, a ke komu se podíváme příště?“ komentoval snímek ze setkání u zpěvačky Linhart.

Při jaké příležitosti Farna své přátele sezvala k sobě domů? Jedno vysvětlení se nabízí. Oblíbená zpěvačka oslaví v pondělí 12. srpna šestadvacáté narozeniny, a tak šlo nejspíš o menší předčasnou oslavu.

Témata: Ewa Farna Jaromír Jágr Kamil Bartošek alias Kazma Martin Chobot