Kateřina Brožová "nešťastná" kvůli Soukupovi? PROZRADILA VÍC O MUŽÍCH

Kateřina Brožová 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. srpna 2019 8:20 | Aktualizováno: 9. srpna 2019 16:36

Kateřina Brožová a Jaromír Soukup se rozešli už před několika měsíci. Neznamená to ale, že by blonďatá herečka zůstala sama! Přiznala totiž, že se kolem ní pohybuje hned několik mužů!

Brožové se Soukupem žila od roku 2013, letos ale jejich vztah definitivně skončil. Nikdo ale neočekával, že herečka a moderátorka zůstane dlouho sama! Pro Blesk přiznala, že se kolem ní motá tolik nápadníků, že ovčas neví, co s nimi. O nic vážnějšího ale prý zatím nejde. Přesto Kateřina dodává, že člověk nikdy neví, kdy se objeví ten pravý!

„Na muže si nemohu stěžovat, mám jich okolo sebe tolik. Ten zájem mě samozřejmě moc těší a užívám si to,“ práskla na sebe Kateřina, která si po rozchodu užívá volnost!

Navíc teď nemá na muže čas, je totiž jednou ze soutěžících nové řady pořadu Tvoje tvář má známý hlas! Jejími soupeři budou herci Zuzana Norisová, Roman Zach, Robert Urban, Ján Jackuliak, Kateřina Marie Fialová, Marek Lambora a zpěvačka Debbie Khalová!

Kateřina Brožová si dobře uvědomuje, že před sebou nemá lehký úkol! „Mám strach, protože od kolegů vím, že to bude hodně těžké, a hned první kolo, kdy jsem za černošského rappera Snoop Doga, je velká zkouška,“ prozradila herečka, která má se zpěvem své zkušenosti!

Témata: Kateřina Brožová Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) Tvoje tvář má známý hlas