Jiří Krampol: Dochází mi síly a bojím se, co bude!

Jiří Krampol 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. srpna 2019 8:27 | Aktualizováno: 9. srpna 2019 22:52

Jiří Krampol má plnou hlavu starostí o nemocnou manželku Hanku, která prakticky od začátku letošního roku cestuje po zdravotnických zařízeních, momentálně se léčí v Bohnicích. Populární herec a moderátor však nastalou situaci už přestává zvládat.

Jiří Krampol je ze situace kolem nemocné manželky Hanky zoufalý. Jeho ženu sice dali v léčebně Červený Dvůr fyzicky dohromady a přesunuli jí do pražských Bohnic. Oblíbený herec si však postěžoval, že jediné, na co Hanka neustále myslí, jsou cigarety. I proto mu částečně dochází trpělivost. A nejenom ta... 

„Dochází mi síly, už vlastně nevím, co chci,“ řekl Krampol na rovinu Expresu s tím, že mu pomáhá, když tráví čas s přáteli. „Jinak se dá říct, že se bojím každého dalšího dne, co bude,“ dodal i s ohledem na dění kolem jeho nemocné manželky.

Hanka jen během letošního roku prodělala několik kolapsů a prošla pěknou řádku nemocnic, pobyt v léčebnách je tedy jen vyvrcholením jejích problémů kvůli závislosti na cigaretách a lécích. Známý bavič doufá, že v Bohnicích dají manželčinu pochroumanou psychiku konečně dohromady.

„Oni píšou z ústavu do blázince, to je nesmysl,“ řekl stars24.cz v úterý. „Je to doléčovací zařízení, ona se tam bude doléčovat,“ dovysvětlil vzápětí s tím, že to vidí ještě minimálně na měsíc nebo dva, než bude Hanka opravdu moci domů. Toto rozhodnutí však nechává v rukou odborníků na slovo vzatých.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová