Lucie Šafářová v pokročilém stadiu těhotenství: TAJEMSTVÍ PROZRAZENO!

Lucie Šafářová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. srpna 2019 16:58 | Aktualizováno: 8. srpna 2019 22:47

Lucie Šafářová se v tomto týdnu pochlubila těhotenským bříškem, čímž spustila lavinu spekulací o tom, v kolikátém měsíci vlastně je. Sama tenistka si to celkem pochopitelně nechává pro sebe a svého partnera Tomáše Plekance, přesto jisté indicie existují.

V úterý se Lucie Šafářová pochlubila na Instagramu fotkou rostoucího těhotenského bříška, v němž nosí potomka, kterého čeká s hokejistou Tomášem Plekancem. Řadu lidí jeho velikost překvapila, až se začalo spekulovat, v jakém stadiu těhotenství vlastně tenistka je. Někde se píše o sedmém, ba dokonce i osmém měsíci. Co je na tom pravdy?

Šafářová těhotenství oznámila počátkem července v rozhovoru pro Magazín DNES, necelý rok poté, co její partner Tomáš Plekanec potvrdil jejich vztah. To se stalo na konci srpna loňského roku. Tou dobou se Lucie ještě naplno věnovala profesionální sportovní kariéře, kterou však letos na jaře ukončila.

Podle vyjádření pro Magazín DNES věděla Šafářová o těhotenství před dubnovým turnajem ve Stuttgartu. „Nebylo mi sice dobře, ale větší problémy jsem neměla a doktoři mi dovolili hrát,“ svěřila se redakci magazínu. Klíčovou indicii pak poskytla v odpovědi na následující otázku, zdali se jí těhotné hrálo jinak.

„Některé tenistky hrály i ve čtvrtém měsíci. Mně doktoři řekli, že je naprosto v pořádku hrát do třetího,“ řekla Šafářová. Sama odehrála poslední zápas v květnu na Roland Garros. Z toho se dá opravdu usuzovat, že se nachází v sedmém, možná i osmém měsíci těhotenství.

Šafářová se s Plekancem dočká svého prvního potomka, zato hokejista už má dva syny z manželství se zpěvačkou a herečkou Lucií Vondráčkovou. S tou se snaží už několik měsíců rozvést, s dalším dítětem však nechtěl na definitivní dořešení situace čekat.

Témata: Lucie Šafářová