Kristýna Leichtová roní slzy kvůli kojení dcery: Odstrčila mě a…

Kristýna Leichtová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. srpna 2019 16:16

Kristýna Leichtová je už téměř rok hrdou maminkou dcery Dorotky, pár dní před jejími narozeninami však uronila pár slz. Malé děvčátko totiž odmítá nadále přijímat potravu tak, jak to dělalo doposud, a populární herečka to dost těžce nese.

Kristýna Leichtová se vyrovnává s velkou změnou v mateřském životě, fanouškům se s tím svěřila na sociální síti. Nedlouho před ročními narozeninami si totiž dcera Dorotka, která se herečce a jejímu partnerovi Vojtěchu Štěpánkovi narodila 19. srpna 2018, usmyslela, že už má jedné věci dost.

„A je to pryč,“ posteskla si na Instagramu. „Za sebe musím říct, že přestat kojit byl pro mě daleko větší psychickej zásah, než celý těhotenství a šestinedělí dohromady! Ale co nadělám, miminko si samo řekne, co je pro něj nejlepší,“ svěřila se hvězda seriálu Comeback.

„A tak se Dorotka rozhodla, že tudy už jíst nebude a že jí ty krásný chvilky napojení a napájení už stačily,“ pokračovala Leichtová smířlivým tónem s tím, že teď nastává čas objevování jogurtů, sýrů, ovoce, zeleniny, masa, ryb a spousty dalších pochutin.

Herečka vzápětí popsala chvíli, kdy bylo jasné, že je konec. „V praxi to vypadalo tak, že mě prostě odstrčila, začala se smát a kroutit bradavkou, jako by ladila na jinou frekvenci. No co vám budu vyprávět, slzy jako hrachy se mi koulí po tváři ještě teď,“ vylíčila celou situaci.

Vzpomínat na tuto etapu však bude jen v dobrém. „Bylo to tak krásný období! I přes tu počáteční bolest, to jenom naše, co nám nikdo nevezme a nenahradí… No, zkrátka děkuji, že jsem mohla! Děkuji, děvčátko moje, teď už velká holko,“ uzavřela Leichtová svou zpověď.

Témata: Kristýna Leichtová