Solaříková, Něrgešová a spol. se přou: Co ženy ocení víc?

Patricie Solaříková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. srpna 2019 15:35

Patricie Solaříková či Laďka Něrgešová se na sociální síti zapojily do debaty, do které by svým postřehem mohla přispět každá žena na zeměkouli. Preferují dámy od svých partnerů jako dárek kytku, nebo raději něco jiného?

Patricie Solaříková je čerstvě a samozřejmě šťastně vdaná za partnera Tibora Pagáče, který se o ni vzorně stará, aby jiskra mezi nimi jen tak nevyprchala, i když tak brzy po svatbě to bezpochyby nehrozí. Každopádně kytkou manžel oblíbené herečky rozhodně nikdy nic nezkazí.

„Která holka nedostává ráda kytky,“ pochlubila se Solaříková u nového snímku na instagramovém profilu. Jak se ale záhy ukázalo, úplně u každé ženy by její muž nepochodil. Pod příspěvkem se totiž rozjela intenzivní diskuze, co je ten vůbec nejlepší dárek od druhé polovičky.

„Tak třeba já. Přiznám se, že nejsem zrovna květinový typ. Místo toho mě potěší pusa, objetí nebo kvalitní hořká čokoláda. Mňam,“ ozvala se Vanessa. „Tak čokoláda je lepší než uříznutý květ. Vo tom žádná! Čokoláda je vůbec lepší jak ledacos,“ dala jí za pravdu herečka a moderátorka Laďka Něrgešová.

Solaříková nakonec musela ustoupit a přiznat, že to má stejně. „Ježiš, no jó furt, vy cyničky. Jasně, že kdybych si měla vybrat mezi čokoládou a růží, tak čokoláda vždycky vítězí,“ napsala oblíbená herečka, vzápětí ovšem dodala, že je hezké alespoň občas dostat kytičku.

Při nedávné svatbě ji Solaříková dostala rozhodně raději než čokoládu. „Byla jsem úplně v klidu. Těšila jsem se a nebyla jsem vůbec nervózní… nebyl nervózní ani můj muž, což bylo fajn. A oba jsme si to moc užili. Nejlepší bylo úplně všechno,“ vrátila se před pár dny na sociální síti k obřadu.

Témata: Patricie Solaříková Laďka Něrgešová