Krampol v šoku: První slova manželky Hanky po převozu do Bohnic!

Hana Krampolová s mužem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. srpna 2019 8:50 | Aktualizováno: 8. srpna 2019 22:33

Jiří Krampol má plnou hlavu nemocné manželky Hanky, kterou v tomto týdnu přesunuli na další fázi léčby do areálu léčebny v pražských Bohnicích. První slova jeho ženy při vzájemném setkání jej však pořádně zaskočila.

Jak stars24.cz už v úterý potvrdil sám Jiří Krampol, jeho manželku Hanku převezli z léčebny Červený Dvůr na jihu Čech, kde jí dali dohromady fyzicky, do „doléčovacího zařízení“ v pražských Bohnicích, kde mají naopak napravit její pochroumanou psychiku. To bude evidentně velice náročný úkol, o čemž svědčí i první slova Hanky po převozu na nové místo.

„Potřebuju kouřit!“ řekla podle Blesku v úvodu setkání se svým mužem, kterého tím zrovna dvakrát nepotěšila. „To se fakt nedá, neřekla mi ani Ahoj,“ svěřil se Krampol zmíněnému deníku s tím, že je sice rád, že Hanka začala jíst a přebrala šest kilo, děsí ho však, že myslí pořád jenom na cigarety.

Krampolová navíc ztratila zájem o jakoukoliv formu rozptýlení, dávno pryč jsou časy, kdy hrávala na klavír. Ani o knížky, které jí známý herec a moderátor vzal, už nejeví zájem, ačkoliv dříve byla vášnivou čtenářkou. „Jenom se ptá jako kolovrátek na cigarety!“ posteskl si Blesku.

„Má pocit, že jí ubližuju, když nemůže domů. Ale ona se už neumí chovat normálně, doma uklidit, uvařit a povídat si,“ vysvětlil Krampol, proč je nynější drastická léčba naprosto nezbytná. Nezbývá než doufat, že v Bohnicích Hanku konečně zkrotí a žádné další kolapsy už se nebudou opakovat.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová