Eva Pilarová: Vážné zdravotní potíže! Oslava osmdesátin se nekoná!

Eva Pilarová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. srpna 2019 8:25 | Aktualizováno: 8. srpna 2019 22:47

Eva Pilarová oslaví v pátek osmdesáté narozeniny, ale jen o příjemných starostech rozhodně nemůže být řeč. Legendární zpěvačka se poslední dobou potýká se zdravotními potížemi, které zasáhly i do oslav velkého životního jubilea.

Karel Gott není jedinou hudební legendou, která letos slaví osmdesátiny. Na zítřek připadá velké životní jubileum zpěvačky Evy Pilarové, bohužel i u ní se opakuje jeden neblahý scénář. Stejně jako Gott se totiž potýká se závažnými zdravotními potížemi, které jí poslední dobou výrazně omezují. Jinak tomu není ani v těchto dnech.

Legendární zpěvačka totiž přiznala, že musí do nemocnice. „Musím na nějaké lymfodrenáže kvůli nohám. Asi mě chtějí mít pod kontrolou, protože moc dobře vědí, že já nedokážu moc dlouho odpočívat. Snad už mi pak bude lépe,“ svěřila se Expresu.

Zároveň ale připustila, že si za problémy může tak trochu sama. „Doktoři mi pořád říkají, abych byla doma v klidu, měla hlavně nohy nahoře, aby mi neotékaly, ale já se vždycky po chvíli zase oklepu a mám chuť vystupovat. Jenže po koncertech se mi vždycky přitíží,“ vysvětlila zpěvačka.

Osmdesátiny, které oslaví už zítra, nemá v plánu pojmout tak okázale jako její kolega a kamarád Katel Gott. „Nebudu to slavit, nemám to ráda,“ dodala Pilarová. Gratulací a přání k životnímu jubileu však bezpochyby dostane celou řadu.

Témata: Eva Pilarová