Pavel Nedvěd má novou známost: Fotbalisté zatloukali!

Pavel Nedvěd 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. srpna 2019 21:17

Pavel Nedvěd v posledních dnech přichází o pověst muže, pro kterého je rodina vším. Zatímco do médií pronikly informace o jeho novém vztahu až teď, jeho kolegové a přátelé z fotbalového světa o něm údajně věděli už delší dobu, ale zatloukali.

Byl to šok pro všechny. Legendární fotbalista Pavel Nedvěd, odjakživa rodinný typ, si našel novou známost, třiadvacetiletou parkurovou jezdkyni Lucii Anovčínovou, která je jen o rok starší než jeho vlastní dcera Ivanka. Právě to mělo podle všeho hrát velkou roli v tom, že se Nedvědovi dařilo relativně dlouho vztah tajit.

Zdroje Blesku tvrdí, že Nedvěd kvůli mladé blondýnce opustil rodinu, naznačují to ostatně i slova, která zveřejnila na sociální síti dcera Ivanka. Podle informací eXtra.cz si právě jí fotografové dlouho pletli s jezdkyní Lucií, a tak vše vyšlo najevo až počátkem tohoto týdne.

Zatloukat mu navíc pomáhali i kamarádi, kteří se s ním honili za kulatým nesmyslem, což potvrzují zdroje z fotbalového prostředí. "Mezi kluky z bývalého nároďáku se to ví už dva až tři měsíce," prozradil informátor eXtra.cz a dodal: "Nikdo tomu ze začátku nechtěl věřit."

"Pavel je opravdu zamilovaný a nevidí napravo, nalevo. On žil vždy život jen pro fotbal a rodinu, takže teď si možná něco vynahrazuje a Lucii zcela propadl,“ nechal se slyšet zdroj zmíněného serveru. Nedvěd měl přitom letos oslavit čtvrtstoletí manželství se svou ženou Ivanou, se kterou má dceru a syna. Hezký dárek si pro ni však evidentně nepřipravil.

Témata: Pavel Nedvěd