Godla ze seriálu Most! boural: VÁŽNÁ NEHODA s následkem smrti!

Zdeněk Godla 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. srpna 2019 19:10 | Aktualizováno: 8. srpna 2019 22:33

Zdeněk Godla, který se proslavil rolí Franty v seriálu Most!, boural. Vážná nehoda měla za následek smrt jednoho z jejích účastníků, herec zveřejnil snímky zničeného luxusního automobilu na sociální síti Instagram.

Herec Zdeněk Godla se počátkem letošního roku proslavil rolí Franty v kontroverzním seriálu České televize Most! a nabídky na další práci se jen hrnou. Godla si dokonce mohl dovolit pořídit luxusní automobil, který je ale nyní částečně na odpis. Herec se s tím pochlubil fanouškům na sociální síti.

Osudným se vozidlu stal střet s divokou zvěří. "Špatný den, měl jsem nehodu. Měl jsem slzu na krajíčku," napsal Godla ke snímku sražené srny, jejíž bezvládné tělo leželo vedle vozovky. "Ale když mi policie řekla, že je to lovná srna, protože ubližuje mladším srnám, tak se mi trochu ulevilo. Ale nic moc, pořád jí vidím," svěřil se.

Na další fotografii pak ukázal pořádně promáčknutou kapotu luxusního automobilu značky Audi. "Tak dopadlo auto," pochlubil se herec. Zatímco většina příznivců si oddechla, že se Zdeňkovi nic nestalo, pozornost jedné z diskutujících se soustředila jinam.

"Ty vole, 19 let podnikám a Audi jsem si ještě pořídit nedovolila. Něco je špatně," reagovala na snímek rozbitého vozidla. Nejspíš tím poukazovala i na fakt, že Godla otevřeně přiznával, že má dluhy. Díky roli v úspěšném seriálu se však evidentně odrazil ode dna a nikdo nepochybuje, že se probere i z této nepříjemné zkušenosti.

Témata: Zdeněk Godla