Karel Gott: NOVÉ INFORMACE o Mistrově zdraví!

Karel Gott 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. srpna 2019 8:48 | Aktualizováno: 7. srpna 2019 21:20

Karel Gott bojoval v posledních týdnech s akutním zápalem plic, který mu zabránil vystoupit na festivalu Benátská. Teď se konečně objevily nové informace o zdravotním stavu legendárního zpěváka. Zotavil se konečně?

Karel Gott už několik týdnů opět bojuje se závažnými zdravotními potížemi. Krátce před posledním letos plánovaným vystoupením na festivalu Benátská! jej skolil akutní zápal plic. Přestože Mistr dělal první poslední, aby nezklamal své fanoušky a vystoupil, nakonec zvítězil zdravý rozum a Gott se rozhodl dát dohromady.

Jenže pár dní po termínu koncertu došlo na dlouho plánované setkání se staršími dcerami Dominikou a Lucií, po kterém se legendárnímu zpěvákovi podle dostupných informací opět přitížilo a nikdo pořádně netušil, jak se mnohonásobnému Zlatému slavíkovi opravdu daří. Pak se ale konečně objevily náznaky, že už se Gottovi vede lépe.

Léčba podle všeho zabrala a zdravotní stav Mistrovi dovolil, aby odjel nabrat síly na čerstvý vzduch mimo hlavní město na svou chalupu v severočeské Doubici, kde jej přistihly zdroje deníku Blesk. Dobrou zprávu o jeho zdraví nakonec potvrdili i jeho nejbližší.

„Karlu Gottovi se daří lépe, zápal plic ustoupil. Pan Gott dál pravidelně dochází na ambulantní vyšetření a kontroly, v rámci kterých lékaři sledují jeho celkový zdravotní stav,“ prozradila Blesku a všem fanouškům zpěváka jeho mluvčí Aneta Stolzová.

Témata: Karel Gott