Andrea Pomeje má výročí se svalovcem: Dárek, jaký Petr nečekal!

Andrea Pomeje a Petr Plaček 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. srpna 2019 16:16

Andrea Pomeje už je rok po boku svalovce Petra Plačka a podle všeho mu chystá nečekaný dárek, který by jistě ocenil. Diskžokejka by totiž svému současnému partnerovi vyšla v jedné věci moc ráda vstříc. O co přesně jde?

„Příští sobotu to bude rok, co jsme se poprvé viděli… nejlepší rok… Děkuju,“ vyznal se v neděli na sociální síti ze svých pocitů k diskžokejce Andree Pomeje její svalovec Petr Plaček a pod jedním z komentářů upřesnil, že se tehdy opravdu viděli poprvé naživo. Vdova po zesnulém herci v něm nalezla svůj poklad a už brzy mu možná dá nečekaný dárek.

Pár bydlí společně s Andreinou dcerou Aničkou v Praze, což ne všem úplně vyhovuje. „Kvůli práci dojíždí do Poděbrad a večer se vrací. Je to chudák, ale dává to,“ prozradila Andrea o svém partnerovi Super.cz. Proto je možná v plánu stěhování.

„Teď uvažuju o tom, že bychom se do Poděbrad s Aničkou přestěhovaly. Petr je z vesnice od Poděbrad, hodně tam jezdíme, Anička je tam ráda, takže ta možnost tady je,“ připustila Pomeje, která by byla ráda, kdyby dcera zažila i mimopražské dětství.

Teprve minulý týden se Andrea nechala na sociální síti slyšet, že si umí s Plačkem představit i další dítě, ačkoliv byla touto otázkou během chatu s fanoušky evidentně zaskočená. „Nevím, proč vás to tak zajímá, zrovna tahle otázka, ty brďo. Jsem čekala úplně jiný otázky, já jsem teda čekala úplně jiný otázky, ale OK,“ říkala překvapeně do kamery.

„Tak asi jo, někdy, někdy jo,“ připustila s tím, že před nějakým časem o ničem podobném ani nepřemýšlela. „Kdybych otěhotněla před třemi roky, tak bych šla na potrat, přiznávám,“ šokovala Andrea Pomeje příznivce svou upřímností.

Témata: Andrea Pomeje Petr Plaček