Jiří Krampol ŘÍKÁ OTEVŘENĚ: Nesmysly, Hanka je na tom takhle!

Jiří Krampol, herec a moderátor 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. srpna 2019 15:34 | Aktualizováno: 6. srpna 2019 22:33

Jiří Krampol promluvil EXKLUZIVNĚ pro stars24.cz o zdravotním stavu manželky Hanky. Populární herec a bavič nám potvrdil, že se jeho žena opravdu přesouvá jinam, avšak některé informace ostatních médií označil za nesmysly. Jak to tedy s Hankou doopravdy vypadá?

Od včerejšího dne se opět nevídaně rozhýbala kauza Hany Krampolové, nemocné manželky známého herce a moderátora Jiřího Krampola. Hanka, která poslední týdny strávila v léčebně Červený Dvůr na jihu Čech, prohlašovala, že už jede domů, jako kdyby její léčba byla zdárně u konce.

Server stars24.cz proto kontaktoval přímo Jiřího Krampola. Populární bavič nám potvrdil, že jeho ženu už převezli do areálu léčebny v pražských Bohnicích, zároveň se však vymezil proti některým informacím, které se objevují v ostatních médiích.

„Oni píšou z ústavu do blázince, to je nesmysl,“ řekl stars24.cz jistým hlasem. „Je to doléčovací zařízení, ona se tam bude doléčovat,“ vysvětlil nám vzápětí s tím, že to vidí ještě minimálně na měsíc nebo dva, než bude Hanka opravdu moci domů. Toto rozhodnutí však nechává v rukou odborníků na slovo vzatých.

Přesun do jiného zařízení umožnilo zlepšení stavu Krampolové. „Zdravotně už je v pořádku, vřed na dvanácterníku zmizel,“ potvrdil nám její muž, který teď doufá, že si zdravotníci poradí také s manželčinou pochroumanou psychikou.

A co vlastně Krampol říká na různorodé a mnohdy protichůdné informace, které o jeho manželce kolují v médiích? „Já už to neřeším,“ uvedl pro stars24.cz s tím, že vychází z osobní zkušenosti. „Víte, já jsem se spálil na sluníčku, a oni napsali, že mám nevyléčitelnou nemoc kůže. To je úplná kravina. Tak se to snažím nečíst,“ dodal na závěr.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová