Veronika Kopřivová promluvila o konci: Dnes mi došlo…

Veronika Kopřivová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. srpna 2019 10:54 | Aktualizováno: 6. srpna 2019 22:37

Veronika Kopřivová si v těchto dnech užívá v Itálii se svým přítelem Mírou, teď ale zničehonic na sociální síti promluvila o tom, že se něco chýlí ke konci. Na co se bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra snaží připravit?

Veronika Kopřivová zůstává v Itálii, kam dorazila za svým partnerem Miroslavem Dubovickým, který sem o pár dní dříve než modelka dorazil s partou přátel, kde nechybí ani jeho bratr Martin. Právě on pořizuje některé zamilované záběry páru, který ze sebe nemůže spustit oči, jenže této idyle bude brzy konec.

Expřítelkyně legendárního hokejisty Jaromíra Jágra si proto posteskla na sociální síti. „Ach ta Kalábrie! Týden tady utekl jako voda. Dnes mi došlo, že za pár dní mi italská pohodička končí,“ napsala k novému snímku na Instagramu.

Veronika je však vášnivou cestovatelku, jen letos navštívila společně s přítelem Mírou Itálii (hned dvakrát) a Španělsko, sama pak byla například v Chorvatsku. Soudě podle komentářů pod novým příspěvkem to navíc Kalabrií zdaleka nekončí.

„Ahoj Veru a chystáš se pak ještě někam?“ zeptala se Kopřivové jedna z kamarádek tak návodně, že její odpověď byla předem jasná. „Yeeees,“ odvětila nadšeně a dodala, že už se nemůže dočkat. „Ne, proč,“ odpověděl naopak Míra, který se se svou milou zkrátka nechce loučit ani na vteřinku.

Kopřivová a Dubovický jsou spolu už nějaký čas, jejich vztah vyšel najevo před pár týdny právě v Itálii. „Vídáme se spolu a tečka. Více své soukromí komentovat nechci,“ nechala se tehdy slyšet Veronika. Model a kickboxer ovšem později během dovolené ve Španělsku sdílel první společnou fotografii páru.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický